НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 12 » ЗАВДЯКИ ФЕСТИВАЛЮ, ХОТИН СТАВ ВИЗНАНИМ ТУРИСТИЧНИМ МІСТОМ МІЖНАРОДНОГО ЗНАЧЕННЯ, - МИХАЙЛО ПАПІЄВ
11:11
ЗАВДЯКИ ФЕСТИВАЛЮ, ХОТИН СТАВ ВИЗНАНИМ ТУРИСТИЧНИМ МІСТОМ МІЖНАРОДНОГО ЗНАЧЕННЯ, - МИХАЙЛО ПАПІЄВ
Фестиваль
Вже другий день поспіль у м. Хотин проходить Міжнародний фестиваль «Середньовічний Хотин», який, за словами голови обласної державної адміністрації Михайла Папієва, об’єднує тисячі поціновувачів середньовічної доби з України та сусідніх держав. «Мені особливо приємно відзначити, що це свято підносить Хотин та цілий наш край, як визнаний туристичний регіон широкого міжнародного значення», - наголосив сьогодні, 10 травня, на відкритті другого дня фестивалю керівник виконавчої влади краю.
Михайло Папієв зазначив, що «Середньовічний Хотин» активно розвивається, пропагуючи активний здоровий спосіб життя та глибше вивчення історії того часу.
«На моє переконання, для новітньої України і її перспектив історія Хотинської фортеці та історичних подій навколо неї є знаковою і актуальною, оскільки бажаний успіх держава може здобути лише через об’єднання зусиль влади, громади і міжнародного партнерства, а ще - завдяки спільності мети, - додав голова обласної державної адміністрації. – А мета у нас чітка і незворотна - це євроінтеграція України. Свою європейськість, відданість демократичним цінностям наші попередники разом з іншими народами Європи виборювали в тому числі і тут». Михайло Папієв подякував однодумцям, справжнім вболівальникам, фанатам Хотина та його фортеці за ті ідеї, які народжуються та популяризуються на буковинській землі. «Адже Хотинська фортеця визнана одним із чудес держави і про це місце тепер знають далеко за межами України», - підсумував керівник виконавчої влади краю. Відтак, Михайло Папієв побажав учасникам та гостям фестивалю плідно та цікаво провести час та добре відпочити.
Переглядів: 334 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz