НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Субота, 27.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 95 96 97 98 99 100 »
Вироком Сокирянського районного суду Чернівецької області до кримінальної відповідальності притягнуто контрабандиста наркосировини, – повідомляє прес-центр СБ України.
 У серпні 2012 року співробітники СБУ спільно з прикордонниками затримали 50-річного безробітного місцевого мешканця, який здійснив контрабандне переміщення на територію України особливо небезпечного наркотичного засобу – подрібненої макової соломки. Пакунок з наркотичним зіллям, вагою понад 640 грамів, зловмисник сподівався пронести у поліетиленовому пакеті поза межами пункту пропуску через державний кордон. Вироком суду громадянина України визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів у великих розмірах) та ч. 2 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України, та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки з конфіскацією всього належного йому майна. Вирок суду набув чинності.
Переглядів: 346 | Додав: Sunny | Дата: 04.03.2013 | Коментарі (0)

У Герцаївському районі у своєму будинку знайшли мертвим з ножовим пораненням шиї          63-річ­ного пенсіонера. Внаслідок проведення слідчих дій затримали сина потерпілого – 37-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 19 лютого в  будинку під час раптово виниклої сварки ножем убив батька. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).
Переглядів: 381 | Додав: Sunny | Дата: 04.03.2013 | Коментарі (0)

Друзі покійної переживають, що за цей час квартира може піти з молотка
Нещодавно ми публікували матеріал стосовно розгляду справи, що розгорілася навколо помешкання депутата п’яти скликань, громадського діяча, доцента Валерії Фірсанової. Нагадаємо, що рідних, родичів у Валерії Герасимівни не було. Мешкала вона одна, якщо не враховувати бездомних тварин, яких жінка прихистила в себе вдома. В останні роки про Валерію Герасимівну дбали працівники соціального центру «Турбота». Однак після її смерті з'явилася особа П., яка заявила, що буцімто вона спільно проживала з пані Фірсановою, а, отже, є претендентом на її домівку.
Повіривши показанням свідків пані П., більшість з яких є зацікавленими особами, Шевченківський районний суд визнає громадянку П. спадкоємницею четвертої черги. Відтак і апеляційні скарги Черніве­цького комунального територіального центру «Турбота» та Чер­ні­вецької міської ради відхилили. Тож рішення ... Читати далі »
Переглядів: 329 | Додав: Sunny | Дата: 04.03.2013 | Коментарі (0)

Тим часом винних Кіцманський суд відпустив на волю
У вівторок відбулася прес-конференція стосовно загиблого  в урочищі "Графська садиба" Олександра Савки. Під час зустрічі родичі розповіли невідомі досі факти  цієї резонансної справи.

Нагадаємо, що у ніч з 1 на 2 квітня 2012 року в Чер­нівцях на території готельно-ресторанного комплексу «Гра­ф­ська садиба» між кількома відвідувачами виник конфлікт, який переріс у бійку. В результаті цього         28-річ­ний житель Чернівців от­ри­­мав ножове поранення гр­у­д­ної клітки, від чого й помер у лікарні швидкої медичної допомоги. Як з’ясувалося, причиною конфлікту стало бор­гове зобов’язання Рустама перед жителькою Чернівців, яка також була присутня на місці події. За цим фактом  стосовно затриманого громадянина Азер­байджану працівники органів внутрішніх справ  порушили кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК Ук­раїни. Двом іншим ... Читати далі »
Переглядів: 297 | Додав: Sunny | Дата: 04.03.2013 | Коментарі (0)

Саме сьогодні, 28 лютого, чернівецька «Буковина» завершує свій навчально-тренувальний збір на базі ГСК «Скіф» у кримській Новопавлівці. Цього дня буковинці зіграють останній контрольний поєдинок проти ФК «Полтава» і візьмуть курс на Чернівці.
А за кілька днів до цього, 23 лютого, «жовто-чорні» у товариському матчі зійшлися із ПФК «Суми». Як повідомляє офіційний сайт клубу, в першому таймі «Бу­ко­вина» грала в експериментальному складі. Зокрема, на поле вийшли кілька потенційних новачків чернівецької команди. На жаль, наші земляки пропустили гол на 10-й хв. зустрічі. Після того, як гравець «Сум» Анатолій Ма­салов завдав удару по «рамці» «Бу­ко­ви­ни», стався рикошет від гравця нашої команди, і шкіряна куля опинилася у «рамці» чернівецького ко­лективу. Через п'ять хвилин футболісти «Буко­ви­ни» мали пристойний шанс зрівняти результат. Потен­ційний новачок нашої команди виконав штрафний з правого флангу, ... Читати далі »
Переглядів: 329 | Додав: Sunny | Дата: 04.03.2013 | Коментарі (0)

Нещодавно, в середині лютого цього року, в Києві  відбувся 7-й чемпіонат Всеукраїнського союзу таеквондо серед юніорів  (хлопці віком 14-17 років) та дорослих (чоловіки віком 18-36 років).
Метою змагань було пропагування здорового способу життя, відбір і формування збірної команди для участі у Чемпіонаті Європи у Швеції та Чемпіонаті Світу в Іспанії. Змагання проводили  у двох дивізіонах, які були сформовані залежно від віку та рівня майстерності спортсменів.
Позмагатися до Києва приїхали спортсмени з Києва, Харкова, Кіровограда, Івано-Франківська, Рівного, Дніпропетровська, Запоріжжя, Одеси, Дрогобича, Чернівців, Київської області та АР Крим.
Приємно відзначити, що двоє чернівецьких хлопців привезли з Києва нагороди. Павло Савицький став срібним призером серед юніорів у ваговій категорії до 56 кг, а Андрій Андронік виборов бронзову нагороду в цій же категорії.
Переглядів: 339 | Додав: Sunny | Дата: 04.03.2013 | Коментарі (0)

У понеділок, 25 лютого, у приміщенні федерації футболу переобрали голову Асоціації міні-футболу.
На громадській посаді ке­рів­ника Асоціації міні-футболу Чер­ні­вецької області відомого арбітра Василя Фурмана замінив знаний чернівецький бізнесмен, депутат міської ради і почесний президент футзального клубу «Меркурій» Іван Бод­нар. Фурман, як повідомив зас­тупник голови обласної фе­де­рації футболу Сергій За­до­рож­няк порталу sportbuk.com, тепер став заступником голови Асо­ціації.
Крім, власне, перевиборів, обговорили й інші питання. Зокрема, деяких колективних членів виключили з Асоціації, а інших – навпаки, прийняли. Тепер до обласної асоціації міні-футболу входять 24 колективні члени.
Переглядів: 311 | Додав: Sunny | Дата: 04.03.2013 | Коментарі (0)

результати останніх матчів та турнірна таблиця
Перенесені матчі (13-14 лютого)
група «I»
 «Золота скеля» – «Сокіл» – 1:7
 «Бест-Біла» – «УБОЗ-Даяна» – 0:0
«Чернівці-Газ» – ДПС-Єврошоп – 2:2
III тур  (16 лютого)
група «I»
«Бест-Біла» – «Чернівці-Газ» – 8:1
ФК «Шишківці» – ДПС-Єврошоп – 2:6
«Золота скеля» – «УБОЗ-Даяна» – 2:3
«Сокіл» – «Динамо-Мангер»  – 2:3
група «II»
«Льодовий майданчик» – ФК «Лідер» – 3:0
«Скриня» – «Автоплаза» – 0:1
«Дрім-Тім» – «Форвард» – 2:0
УДСБЕЗ УМВС – ПАТЕК «Обленерго» – перенесено
IV тур (17 лютого)
група «I»
«УБОЗ-Даяна»  – «Сокіл» – 12:1
ДПС-Єврошоп – «Золота скеля» – 8:0
«Бест-Біла» – ФК «Шишківці» – 1:1
ПАТЕК «Обленерго» – ФК «Лідер» – 2:0
група «II»
«Форвард» – «Льодовий майданчик» – 3:0
«Автоплаза» – «Дрім-Тім» – 4:0
УДСБЕЗ УМВС – «Скриня» – 2:1
«Чернівці-Газ» – «Динамо-Мангер» – 1:5
V тур (23 лютого)
груп ... Читати далі »
Переглядів: 344 | Додав: Sunny | Дата: 04.03.2013 | Коментарі (0)

Вже стало доброю традицією проводити районний турнір з міні-футболу з нагоди виведення радянських військ із території Афганістану.
Цьогоріч змагання, в яких взяли участь 12 команд, розділених на 2 групи, проводили на відкритому майданчику. В фінальній частині, де виступали футбольні команди сіл Киселева, Лашківки, Стрілецького Кута та Шишківців, гравці змагалися за олімпійською системою. У зустрічі за третє місце стрілецькокутські футболісти перемогли лашківських гравців. У зустрічі за перше місце футбольна команда с.Шишківці перемогла Киселів і здобула звання переможця кубка.
Учасників фінальної частини нагороджено кубками, грамотами і медалями відділу освіти, молоді та спорту РДА. Вони вибороли право поїхати на міжобласний турнір у м. Заліщики Тер­но­піль­сь­кої області, в якому брали участь по 2 кращі команди з Кіц­ман­ського, Заліщицького та Чорт­ків­ського районів. Футбольні команди с.Киселів та с.Шишківці посіли друге та четверте місця відповідно. Домовлено, що міжобласний ... Читати далі »
Переглядів: 396 | Додав: Sunny | Дата: 04.03.2013 | Коментарі (0)

1. Хто кришує продаж дров з близько 30-ти автомобілів ЗІЛ-131, які щодня стоять на перехрестях доріг у Садгорі, поблизу Калинівського ринку, на Рогізні, на Гравітоні? Чи правда, що у лісі цю відбірну деревину на дрова, переважно бук, за документами продають по 500-600 гривень? Чи правда, що лісникові слід заплатити уже 900-1000 гривень? А на великій дорозі машина ковбочків вартує вже від 2,5 тисячі гривень? Наколених – ще більше. Чи правда, що цю тему кришує ваш ставленик на прізвисько Математік?
2. Чи правда, що ділова деревина відпускається, приміром, на фірму «Техно» за цінами на 40-50 гривень на кубометрі нижчими за фактичну? Буцімто за те, що хтось з «Техно» свого часу допоміг через київських силовиків уникнути керівництву Чернівецького лісового господарства переслідування місцевих правоохоронців.
3. Чи правда, що тарашанському деревообробному підприємству з турецькими співзасновниками, котре виробляє високоякісну фанеру для Євросоюзу, на її виробництво за документами випис ... Читати далі »
Переглядів: 317 | Додав: Sunny | Дата: 28.02.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz