НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 18 » «Буковина» завершує підготовку до весни
13:07
«Буковина» завершує підготовку до весни
Флагман буковинського фут­болу завершальний етап підготовки до весняної частини першості 2012/2013 проводить у Криму, на вже доб­ряче обжитій базі ГСК «Скіф». Окрім контрольних поєдинків з суперниками різно­­го рангу, наша команда актив­но працює на транс­фер­ному ринку, підписуючи новачків, кількість котрих вже зросла до цифри сім.
У Криму гравці «Букови­ни» та тренерський штаб перебувають ще з перших чи­сел березня і за цей час встигли провести          4 контрольні поєдинки. Майже одразу після приїзду суперником «жов­то-чорних» стала тернопільська «Нива». «Буко­вина» вда­­ло розпочала гру і вже на 10-й хвилині матчу вела рахунок - 2:0 (голи забивали Платон з пенальті та Ятленко після розіграшу штрафного). Однак втримати переможний рахунок на­шим хлопцям не вдалося і, пропустивши три голи в кінці першого – на по­чатку другого таймів, «Бу­ко­вина» поступилася 2:3. Че­рез два дні «Буковина» провела другий контрольний матч і знову програла з ра­хунком 0:2 команді «Укр­Агро­Ком» з Кіро­вог­рад­ської області. А 9 березня чернівчани зіграли внічию 1:1 з ду­блем «Полтави», причому обид­ва голи в матчі на рахунку полтавчан – один гол у наші ворота, один – в свої. А ще через день, 11 березня, буковинці зіграли черговий «то­вар­няк» з ПФК «Суми». Цього разу команди розійшлись миром 1:1 (у нас гол з пенальті на рахунку Керчу). Як бачимо, поки що результати контрольних ігор на­шої команди не вражають, але не поспішатимемо з висновками, адже між товариськими та офіційними іграми є велика різниця.
А тим часом ФСК «Бу­ко­вина» проявляє сер­йоз­ну активність на трансферному ринку. Одні гравці залишають команду (один з останніх -Уша­ков, який так і не прижився в Чернівцях), інші – повертаються (Орлов­ський, Семенюк), а є і новачки і, навіть, легіонер.          25-річний бразильський півзахисник Алан Да Сілва Соуза став першим в історії «Буко­вини» легіонером не з пострадянських республік. Слід сказати, що Україна цьому хлопцю добре знайома, адже на теренах неньки Алан встиг пограти за алчевську «Ста­ль», донецький «Ме­та­­­лург» та київський «Арсе­нал», а останній рік провів у кіп­рсь­кому «Ено­сісі». Ін­шим но­вач­ком «жов­то-чор­них» став 20-річний півзахисник Максим Боро­вець, котрого наш клуб орен­дував у харківського «Ме­та­­ліста». Тре­тім но­вачком березня і сьомим за зи­мову паузу загалом став ще один гравець центру поля, юний 16-річний Олек­­сій Литовченко – вихованець київ­ського футболу, гравець юнацької збірної Ук­раїни.
Свій останній контрольний поє­динок в Криму «Бу­ко­вина» проведе 17 березня, а наступного дня команда повернеться до Чернівців. Пер­ший офіційний матч піс­ля зимової перерви «жов­то-чорні» проведуть               24 бе­резня у Києві проти «Ди­намо-2». А перший до­маш­ній поєдинок «Буко­вина» зіграє 30 березня, коли чернівецький колектив прийматиме  «Нафто­вик-Укрнафту» з Охтирки.
Переглядів: 337 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz