НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 25.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 7 » Що тобі подарувати?
14:31
Що тобі подарувати?
Важко щось порадити чоловікам, які напередодні жіночого свята гарячково гасають магазинами або намагаються влаштувати коханим запаморочливий сюрприз. Адже універсального подарунка нема, і те, що ощасливить одну, неабияк розчарує іншу. Втім, правило, мабуть, одне: якщо ваш презент дасть зрозуміти жінці, що ви насправді її цінуєте, знаєте її мрії та смаки, а не просто відбулися, нехай і недешевою, дрібничкою, яка зовсім їй не до душі, – вважайте, влучили в ціль.

Рейтинг найгірших подарунків
◄ 1-е місце. Як свідчить опитування на одному з жіночих Інтернет-сайтів, найбільше чарівні панянки не люблять, коли їм дарують дешеву біжутерію.
◄ 2-е місце. Товари з інтим-магазинів. Більшість жінок вважатиме такий пода­рунок вульгарним.
◄ 3-є місце. Не зрадіють леді й стрибку з парашутом або іншим екстремальним розвагам.
◄ 4-е місце. Брелоки, статуетки, м’які іграшки чимало жінок вважають нікчемними збирачами пилу, які геть не додають святкового настрою.
◄ 5-е місце. Кухонне або побутове начиння – це, швидше, предмет необ­хід­ності, аніж щось приємне.
◄ 6-е місце. Отримати на 8 Березня мереживну нижню білизну без примірки не хочуть 13% жінок. Адже дуже небагато чоловіків здатні вгадати з розміром та іншими нюансами.
◄ 7-е місце. Абонемент у фітнес-клуб чи салон краси. Погодьтеся, такий подарунок відгонить не надто приємним натяком.
Кілька безпрограшних варіантів
Ювелірні прикраси. Усі жінки небайдужі до таких речей, навіть якщо цього не усвідомлюють. Це не обов’язково мають бути «найкращі друзі дівчат», хоча, якщо дозволяє гаманець, то чого ж! Ще можна обрати прикрасу з іншим каменем, який, до прикладу, буде їй талісманом відповідно до знака зодіаку. А раптом ваша обраниця надає перевагу сріблу, а золоту геть не зрадіє? Врахуйте і це.  
Гаджети. Це данина часу, ХХІ століття ж бо надворі! Модний електронний пристрій стане доречним подарунком і, напевне, сподобається вашій половині. Різноманітні смартфони, планшети, електронні книги, музичні плеєри, фоторамки чи  відеореєстратори – вибір неабиякий, і він за вами.
Парфумерія. Хороші парфуми – чудовий подарунок, але лише за умови, що ви ­зробите правильний вибір. Бо один і той же запах різні люди сприймають по-різному. Тут або треба знати, як називається її улюблений аромат, або знати, яким нотам вона надає перевагу (квітковим, деревним, мускусним), або вирішити питання простіше – піти до крамниці разом і придбати те, що їй сподобається. Але це вже не так романтично.
Шкіргалантерея. Навіть якщо ви знаєте, що у неї вже 44 сумочки, повірте, що вона зрадіє і 45-й! Жіночих сумочок забагато не буває. В спеціалізованому магазині вас зорієнтують щодо останніх тенденцій і моделей, а далі – довіртесь своєму смаку та інтуїції. Крім того, у такому магазині можна обрати чудову косметичку, гаманець, рукавички чи якісний ремінець  – такі речі теж завжди потрібні.
Романтична вечеря, квіти і шоколад. Вирішили здивувати кохану власноруч приготованими стравами за святково сервірованим столом і вже придбали свічки для романтичної атмосфери? Що ж, чудовий вибір. Це якщо ви здатні на щось більше, ніж яєчня, а букет і коробка елітного шоколаду стануть приємним доповненням до якогось основного подарунка, який ви урочисто вручите  за келихом шампанського. А втім, деякі жінки будуть настільки здивовані такій самопожертві чоловіка, котрого зазвичай на кухні не побачиш, що меню не матиме жодного значення. Інший вихід, якщо з кулінарією у вас все-таки якось не склалося – замовити столик у затишному місці або ж ресторанні страви з доставкою додому. Отож хай щастить!
Переглядів: 408 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz