НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 26.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
1 2 3 ... 99 100 »
У понеділок, 5 серпня, Михайло Папієв провів брифінг із представниками масової інформації, на якому окреслив основні перспективи роботи облдержадміністрації на тиждень. Основними питаннями, які розглядали, були: підготовка навчальних закладів до нового навчального року, проведення поточних та капітальних ремонтів, підготовка закладів освіти до опалювального сезону. Також голова обласної державної адміністрації розповів про свої зустрічі та візити цього тижня.
Губернатор області запевнив, що до початку навчального року усі навчальні заклади будуть оснащені внутрішніми вбиральнями. Також він розповів ЗМІ про намір повністю покращити роботу з прийому громадян, а саме організувати виїзні зустрічі чиновників із людьми. Михайло Папієв повідомив, що в середу о 15.00 розпочнеться його прийом громадян, які не можуть самостійно вирішити свої проблеми.
– Щойно на апаратній нараді я доручив усім керівникам ... Читати далі »
Переглядів: 756 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

В архівах неосяжної історії є шухляди, котрі ніколи не бачили світла, а весь цей час жовтіли й припадали пилом. Гість нашої шпальти – заслужений ветеран-підводник, історія життя якого заслуговує бути висвітленою. Капітан 3-го рангу Ігор Олексійович НЕЙМАН  віддав морю 13 років своєї молодості – вже один цей факт свідчить про непересічність долі цього чоловіка й лишає за бортом будь-які сумніви з приводу доцільності нашої розповіді. Тим паче, днями українські моряки відзначили своє професійне
свято – День флоту України.
 120 ДІБ ПІД ВОДОЮ
Ігор Олексійович не з чуток знає, що таке морська стихія. Від 1963 до 1977 року він служив інженером-механіком у        1-й флотилії атомних підводних човнів Північного флоту СРСР, загалом же у військово-морських силах провів 22 роки. За час служби він змінив 4 підводні човни, оснащені атомними реакторами і крилатими ... Читати далі »
Переглядів: 978 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (1)

 "Телефон довіри” є одним із засобів забезпечення зворотного зв’язку органів Державної фінансової інспекції з громадськістю.
Основними завданнями функціонування „телефону довіри” є:
- надання інформації щодо повноважень органів Державної фінансової інспекції;
- забезпечення оперативного реагування на порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна підприємствами, установами та організаціями, що належать до сфери управління Державної фінансової інспекції;
- виявлення фактів можливих корупційних та інших неправомірних дій (бездіяльності), рішень посадових осіб органів Державної фінансової інспекції при здійсненні ними своїх повноважень.
Отже, зворотний зв’язок органів ДФІ з громадськістю з допомогою „телефонів довіри” забезпечується щодня (крім вихідних та святкових днів) з 9 до 18 години (у п’ятницю з 9 до 16 годин 45 хвилин).
Діючі номери „телефонів довіри”: ДФІ в Черні ... Читати далі »
Переглядів: 538 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

НАКАЗ
10.04.2013  № 469
    Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
29 квітня 2013 р.
за № 699/23231
Про затвердження Порядку функціонування "телефону довіри” у Державній фінансовій інспекції України та її територіальних органах
Відповідно до підпункту 64 пункту 4 Положення про Міністерство фінансів України, затвердженого Указом Президента України від 8 квітня 2011 року № 446, та з метою підвищення ефективності зворотного зв’язку Державної фінансової інспекції України та її територіальних органів з громадськістю НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Порядок функціонування телефону довіри у Державній фінансовій інспекції України та її територіальних органах, що додається.
2. Департаменту координації та спрямування міністром роботи центральних органів виконавчої влади Міністерства фінансів України (Дусяк С.П.) спільно з Департаментом організаційної роботи Державної фінансової інспекції України (Чорнуцький С.П.) у вст ... Читати далі »
Переглядів: 527 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

У понеділок під керівництвом голови Чернівецької  обласної державної адміністрації Михайла Папієва відбулася чергова апаратна нарада. Зокрема, йшлося про підготовку шкіл області до нового навчального року, концептуально нові підходи у роботі державних службовців зі зверненнями громадян. Також підбили підсумки роботи соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області за перше півріччя.
Про хід підготовки до  навчального року
Насамперед Михайло Па­пієв надав інформацію про готовність навчальних закладів, проведення поточних та капітальних ремонтів, підготовку закладів освіти до опалювального сезону. Також ок­ремо обговорили питання про підготовку 70 навчальних за­кладів області, у яких внутрішні вбиральні мають бути оснащені вже до 1 вересня.
– Хід сьогоднішніх подій вселяє надію, що ми всі нинінішні завдання виконаємо, і цього року в нас на 100% усі навчальні заклади будуть ос­нащені вну ... Читати далі »
Переглядів: 609 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

Днями у літературно-мистецькому салоні Чернівецької обласної наукової бібліотеки імені М. Івасюка у рамках проекту «Простягни руку допомоги» відбулася презентація виставки робіт «Мої мрії…» Дмитра Мігалецького, слухача Буковинського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів.
Дмитро Мігалецький, або Діма, як він просив його називати, – надзвичайно твор­ча і різнопланова людина, із вродженим талантом. Про таких людей кажуть, що у них талант від Бога. Справді, хлопець не лише малює, а й займається різьбою по дереву, танцює і виявляє неабиякий хист до мистецтва слова. Він прагне постійно розвиватись, мріє жити творчо.
Мис­тецтво лікує, і дивлячись на картини Дмитра, розумієш, що це не просто слова. Кожен його малюнок наповнений відчуттями добра та ра­дості. Коли дивишся на кожен до­вершений образ, хо­четься жити і радіти. Молодий художник щиро поділи ... Читати далі »
Переглядів: 875 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

За даними департаменту фінансів облдержадміністрації до місцевих бюджетів краю протягом шести місяців без урахування міжбюджетних трансфертів надійшло доходів у сумі 651,4 млн. гривень, що порівняно з минулим роком більше майже на 107 млн. гривень. Також департамент повідомляє, що виконання планових показників доходів загального фонду із 286 місцевих бюджетів області забезпечили 280, що становить 97,9% від їхньої загальної кількості. Завдяки цьому в регіоні забезпечено своєчасну виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери, а також відпускних та матеріальної допомоги на оздоровлення працівникам освіти.
Переглядів: 484 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

Відтепер безхатченки зможуть займатись корисною справою. У чернівецькому об’єднанні громадян "Народна допомога" відкрито професійно-інтеграційні майстерні. Тут люди без постійного місця проживання ремонтують меблі та взуття, шиють одяг, які потім продають у благодійній крамниці.
Цей заклад також допомагає людям з тимчасовою реєстрацією, бездомним та відновленню документів, що засвідчують особу. Від початку року зареєстровано 238 бездомних громадян, відновлено паспорти 23 особам.
Переглядів: 501 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

Вслід за своїми колегами з Верховної Ради, які попросили польських парламентарів визнати українців винними у геноциді під час Волинських подій, депутати Чернівецької облради від Партії регіонів і собі вирішили відзначитися у подібний спосіб. Вони просять Національну раду з питань телебачення та радіомовлення позбавити телеканал ТВА ліцензії, а частоту передати обласній Держтелерадіокомпанії.
Про це 6 серпня повідомив народний депутат Андрій Шевченко під час прес-конференції журналістів телеканалу ТВА у Києві, - пише CitizenJournal.info.
За словами нардепа, це свідчить про наявність політичної складової в історії з ТВА.
У тексті звернення обласні депутати запевняють, що судова тяганина навколо каналу та розпал "навколополітичних пристрастей" є "неприпустимим в умовах нашої прикордонної області".
У листі регіонали закликали Нацраду оголосити керівництву ТВА попередження, і "в разі ігнорування умов ліцензії, оголосити новий конкурс на цю частоту, ... Читати далі »
Переглядів: 493 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності щороку бере участь у фінансуванні оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення.
Нещодавно Чернівецьке обласне відділення Фонду відвідав начальник управління планування та виконання бюджету Виконавчої дирекції Фонду О.І. Леонов (м.Київ), який разом із директором Чернівецького обласного відділення Фонду О.І. Кувілою побував в дитячих закладах оздоровлення Чернівецької області. Зазначено, що в усіх дитячих закладах оздоровлення здійснено косметичний ремонт. Діти відпочивають у чистеньких різнокольорових приміщеннях. У дитячих закладах оздоровлення працюють команди справжніх професіоналів. Усі вихователі – педагоги зі стажем. Предметом особливої уваги керівництва таборів є харчування дітей. Готувати страви довіряють лише досвідченим кухарям, які мають великий досвід роботи. Харчування в більшості дитячих закладів оздоровлення п'яти ... Читати далі »
Переглядів: 533 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz