НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 26.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 99 100 »
Хотинський районний суд Чернівецької області викликає в судове засідання, яке відбудеться 16 серпня 2013 року о 10 годині в приміщенні суду за адресою вул. Неза­лежності, 25а, м.Хотин Чер­­нівецької області, Рудой Лю­бов Пар­фиріївну, 25.05.1963 року на­родження, зареєстровану за адресою с.Каплівка Хотин­ського району Чернівецької області в якості відповідача по цивільній справі за позовом ПАТ КБ "Приватбанк” до Рудой Любові Парфиріївни про стягнення заборгованості.
О.І.ГАЛИЧАНСЬКИЙ, суддя Хотинського районного суду Чернівецької області

Новоселицький районний суд викликає Чебан Аллу Ва­лентинівну, мешканку с. Дов­жок Новосе­лицького району Черніве­цької області, як відповідача в судове засідання у цивільній справі за позовом Чебан Івана Пантелеймоновича до Чебан Алли Валентинівни про розірвання шлюбу.
Розгляд даної справи призначено на 9 годину 00 хвилин 6 серпня 2013 року в районному суді.
У разі вашої неявки у судове засідання справа бу ... Читати далі »
Переглядів: 459 | Додав: Sunny | Дата: 05.08.2013 | Коментарі (0)

На засіданні колегії в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернівецькій області розглянули підсумки роботи пенсійної служби краю у І півріччі 2013 року. Відзначено, що в області тривала робота з реалізації соціальних реформ щодо підвищення стандартів життя, зростання ефективності та стабільності соціального захисту. Загалом, за 6 місяців цього року в індивідуальному порядку перераховано 8755 пенсій. Як результат, середній розмір пенсійної виплати за червень склав 1292,38 грн., що на 5,5% більше, ніж за червень минулого року. Одночасно зберігається тенденція до зростання кількості пенсіонерів, які отримують вищу пенсію, – йшлося у промовах доповідачів. Так, аналіз структури пенсіонерів області за розмірами отримуваних пенсій свідчить про те, що чисельність пенсіонерів, які отримують пенсію в мінімальному розмірі (до 900 грн.), постійно зменшується і станом на 1 липня цього року таких в області є 3,6%. Одночасно збільшується частка одержувачів пенсій, розмір як ... Читати далі »
Переглядів: 346 | Додав: Sunny | Дата: 05.08.2013 | Коментарі (0)

Грубе порушення Правил дорожнього руху 25-річним чернівчанином, який керував автомобілем Фольксваген, завершилось зіткненням з потягом «Ларга-Чернівці».
Днями автомобіль Фо­ль­к­сваген Транспортер, ру­ха­ючись вулицею Хотин­сь­кою у Чернівцях, виїхав на за­лізничний переїзд при за­критому шлагбаумі й пра­цюю­чій сигналізації світлофора, яка забороняла рух тран­спортним засобам.
У результаті ДТП водій автомобіля загинув на місці автопригоди, а  20-річна па­сажирка отримала політравми, її доправили до лікарні швидкої медичної допомоги.
У зв’язку з аварією поїзд затримався майже на годину.
УМВС України в Чер­ні­ве­цькій області вкотре на­га­дує буковинцям про необхідність дотримання Правил до­ро­жнього руху під час прої­­зду через залізничні пе­реїз­ди,  потребу реагування на заборонні сигнал ... Читати далі »
Переглядів: 390 | Додав: Sunny | Дата: 05.08.2013 | Коментарі (0)

Викладачі, наділені службовими повноваженнями, намагалися заробити під час вступної кампанії на абітурієнтах, але правоохоронці їх затримали «на гарячому».
Як повідомляють у СЗГ УМВС України в Чернівецькій області, дня­ми працівники управління боро­тьби з економічною злочинністю УМВС області затримали завідуючу кафедрою одного з чернівецьких вишів одразу після того, як жінка отримала 1000 доларів США за гарантований вступ одного з абітурієнтів до цього навчального закладу. Значно меншу суму за­платила мешканка обласного центру за вступ її сина до одного з чернівецьких технікумів. Викладач, яка була секретарем приймальної комісії, запросила за свої послуги 300 євро. Цю горе-хабарницю також взяли під час отрима­ння кош­тів.
За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної виг ... Читати далі »
Переглядів: 335 | Додав: Sunny | Дата: 05.08.2013 | Коментарі (0)

У Чернівцях керівник Буковинської міліції Олександр Демидов урочисто відкрив Єдиний дозвільний центр з надання адміністративних послуг населенню.
Центр працюватиме за принципом «єдиного вік­на». Тут надаватимуть послуги Держав­ної служби охорони, Управління Державтоінспекції та Сектору доз­вільної системи, ліцензува­ння та державного охоронного на­гляду Управління громадської безпеки УМВС. Центр розташований на території УДАІ УМВС України в Чернівецькій об­ласті за адресою: м.Чернівці, вулиця Заводська, 22.
Під час свого виступу на від­критті Центру, начальник УМВС України в Чернівецькій об­ласті Олександр Демидов зазначив:
– Сподіваюсь, зовсім скоро буковинці дадуть позитивну оцінку роботі Центру. Адже відтепер вони зможуть прийти в одне приміщення, де надаватимуть необхідні послуги. Це дас­ть можливість зекономити час на отримання дозволів, довідок та інших документів. Упев­не­ний, що відкриття Цент­ру – це величезний крок у бік прогресу та лі ... Читати далі »
Переглядів: 330 | Додав: Sunny | Дата: 05.08.2013 | Коментарі (0)

Чотирнадцятирічного буковинця, який тиждень тому пішов з дому, знайшли на чернівецькому міському пляжі. 27 липня до працівників міліції звернулась чернівчанка та повідомила, що її неповнолітній онук ввечері 21 липня пішов з дому та не повернувся. Працівники кримінальної міліції у справах дітей розіслали орієнтування  підрозділам УМВС та звернулись через засоби масової інформації до усіх, хто володіє інформацією про розшукуваного, з проханням негайно звернутись до найближчого райвідділу міліції або на спецлінію «102». Саме завдяки орієнтуванню працівники батальйону патрульної служби знайшли втікача на міському пляжі. Свій вчинок хлопець пояснив тим, що   конфліктував з батьком. Начальник кримінальної міліції у справах дітей Микола Басараб повідомив, що зараз неповнолітній знаходиться у притулку. Тим часом правоохоронці спільно з соціальними службами у справах дітей з’ясовують умови проживання дитини в сім’ї  та обставини конфлікту з батьком.
Переглядів: 306 | Додав: Sunny | Дата: 05.08.2013 | Коментарі (0)

 Днями у селі Нові Бросківці Сторожинецького району виникла пожежа в господарській будівлі місцевого мешканця. За місцем виклику   направили пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцеву пожежну команду села Нові Бросківці. Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого розповсюдження полум’я, адже поруч знаходився житловий будинок. Ряту­вальники за короткий проміжок часу локалізували пожежу, а в подальшому повністю ліквідували її. Бійці ДСНС врятували від знищення господарську будівлю та житловий будинок.
 У Чернівцях на вул. Парковий проїзд горів автомобіль Інфініті. 2 відділення групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які прибули на міс­це події, оперативно ліквідували пожежу, запобігши поширенню вогню. Завдяки цьому вдалося врятувати 2 по­руч розташовані автомобілі. Вог­нем знищено моторний відсік, салон автомобіля.
Всього протягом минулої доби рятувальники ... Читати далі »
Переглядів: 345 | Додав: Sunny | Дата: 05.08.2013 | Коментарі (0)

Як повідомляють у прес-службі прокуратури Чернівецької області, 29.07.2013 року Господар­ським судом Чернівецької області задоволено позовну заяву прокуратури області, пред’явлену в інте­ресах держави в особі Уп­рав­ління охорони, використання і відтворення вод­них біоресурсів та регулювання рибальства щодо визнання недійсними та скасування незаконних рі­шень сесії Кельмене­цької районної ра­ди та виконкому Дніст­рівської сільської ради що­до включення до Пере­ліку об’єктів комунальної власності виробничих об’єктів Держагент­ства рибного господарства України.
Рішенням зазначеного суду   повернуто у державну власність комплекс бу­ді­вель та споруд в урочищі Атаки за межами с. Дніс­трі­в­ка Кельме­нецького ра­йо­­ну загальною площею  365,10 кв.м, балансовою вартістю 138 152 грн., що використовують для забезпечення діяльності Кель­ме­нецької рибоохоронної дільниці.
Також  рішенням Гос­по­дар­сь­кого суду м.Київ задоволено позовну заяву прокуратури ... Читати далі »
Переглядів: 314 | Додав: Sunny | Дата: 05.08.2013 | Коментарі (0)

У зв’язку із затвердженням нового держреєстру реєстраторів розрахункових опе­­­рацій 30 липня у Головному управлінні Міндоходів у Чер­ні­ве­цькій області відбувся перший обласний семінар «Запро­вадження РРО з контрольною стріч­кою в електронній формі» для платників податків Буко­ви­ни. У заході взяли участь Павло Сидоров, начальник відділу контролю за проведенням розрахункових операцій Міністер­ства доходів і зборів України, Олександр Гончаров, представник Асоціації «Українські технології товарно-грошового обігу», Ярослав Городенський, голова комісії з проведення реорганізації ДПС у Чернівецькій області, Микола Загарюк, начальник управління податкового та митного аудиту Головного управління Міндоходів у Чернівецькій об­­ласті, представники центрів сервісного обслуговування регі­о­ну та платники податків.
Важливе питання, яке обговорювали на семінарі й для чого, власне, він і був проведений, – це зміни та нововведення у податковому законодавстві. Почина ... Читати далі »
Переглядів: 323 | Додав: Sunny | Дата: 05.08.2013 | Коментарі (0)

Остап-Сулейман-Берта-Марія-Бендер-бей із «Дванадцяти стільців» Ільфа та Петрова знав «чотириста порівняно чесних способів відбирання грошей». У нинішній Україні теж активно творять «героїв нашого часу». Донеччина виростила пацанів, які «не гонять порожняк». На Дніпропетровщині виховувалися власник панамського паспорта Павло Лазаренко та його підопічна «газова принцеса» Юля Т. Білоцерківщина подарувала Вадіка Тітушка «Румина» – гарячого «охоронця» масових заходів, якого легко спровокувати і важко втримати. А що ж Буковина? Невже, колись історики скажуть, що вона пасла задніх?
У жовтні 2010 року 1151 виборець Новодністровська підтримав на посаді мера 31-річного представника популярного тоді «Фронту змін» Руслана Панчишина, вихідця зі Львівщини, «перспективного» юриста, благодійника і, доброго господарника. За кілька місяців перед виборами, «вічний» голова Сокирянської райдержадміністрації Василь Козак домігся того, щоб юридична адреса Дністровської ГАЕС ... Читати далі »
Переглядів: 509 | Додав: Sunny | Дата: 05.08.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz