НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 26.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 24 » БІЙ «ВОЛОДИМИР КЛИЧКО - ПОВЄТКІН» ВІДБУДЕТЬСЯ У МОСКВІ
14:36
БІЙ «ВОЛОДИМИР КЛИЧКО - ПОВЄТКІН» ВІДБУДЕТЬСЯ У МОСКВІ
У передчутті…
Титульний бій між «регулярним» чемпіоном світу за версією WBA росіянином Олександром Повєткіним і чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією IBF і WBO українцем Володимиром Кличком пройде 31 серпня в Москві на 55-тисячній арені, заявив промоутер Повєткіна Володимир Хрюнов.
У вівторок команда Хрюнова виграла аукціон, що проходив в Панамі.
«Ми забронювали арену на 55 тисяч глядачів. Я впевнений, що вона буде повна, і ми повернемо вкладені гроші. Якщо ми почнемо продавати квитки прямо зараз, вони закінчаться наступного ж тижня. Кожен в Москві хоче прийти на цей бій і чекає його », - заявив Хрюнов у відеокоментарі, розміщеному на офіційному сайті WBA.
Проте саму арену, на якій попередньо пройде бій між Кличком і Повєткіним, Хрюнов не назвав. Найбільш великим спортивним об'єктом Москви є ВСА «Лужники», що вміщує більше 78 тисяч глядачів.
Переглядів: 349 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz