НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 19.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 30
Справа «Тимошенко проти України»
Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) у вівторок, 30 квітня, оприлюднив своє рішення у резонансній справі «Тимошенко проти України».[/b]
Як повідомляє прес-служба «Батьківщини», суд вирішив, що арешт і утримання Юлії Тимошенко під вартою є протизаконним і політично мотивованим.
Зокрема, арешт Тимошенко визнаний політично мотивованим (порушено ст. 18 Конвенції з прав людини) і незаконним (порушено ст. 5 Конвенції з прав людини).
Скарга, яку розглядав Європейський суд з прав людини, стосується так званого «газової справи».
Юлія Тимошенко була визнана винною в перевищенні влади (ст.365 КК України) при укладенні га ... Читати далі »
Переглядів: 369 | Додав: Informer | Дата: 30.04.2013 | Коментарі (0)

Право на інформацію
На сьогоднішньому засіданні робочої групи з питань розвитку інформаційного простору Буковини, створеної згідно з дорученням голови облдержадміністрації Михайла Папієва, йшлося про засоби масової комунікації і доступ до них жителів області, причому незалежно від того, де вони живуть – у Чернівцях, гірській Путилі чи у Бесарабії.
Фахівці інформаційної сфери і телекомунікацій, які входять до складу робочої групи, внесли пропозиції, зокрема, щодо вирішення проблем проводового радіомовлення, розширення території охоплення теле- та радіосигналами обласної державної телерадіокомпанії і інших електронних та друкованих засобів масової інформації регіону тощо.
Рекомендації спеціалістів лягли в основу відповідного проекту доручення облдержадміністрації, яким, ... Читати далі »
Переглядів: 335 | Додав: Informer | Дата: 30.04.2013 | Коментарі (0)

Вперше за 120 років
Мільйони жителів Нідерландів зібралися у столиці, щоб привітати нового монарха, після того як королева Беатрікс відреклася від престолу. Вулиці Амстердама пофарбували в помаранчевий, колір королівського дому.
Королева Нідерландів Беатрікс зреклася престолу на церемонії в Амстердамі, новим і першим з 1890 року королем став старший син кронпринц Оранський-Нассау Віллем-Александр.
Принц Віллем-Александр став королем відразу після того, як у Королівському палаці в центрі Амстердама його матір підписала документи про зречення від престолу. За формальною частиною йде урочиста церемонія, яка проходить у розташовані ... Читати далі »
Переглядів: 366 | Додав: Informer | Дата: 30.04.2013 | Коментарі (0)

Звинувачає у корупції себе?
Колишній голова Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич (на фото), засуджений за отримання 100 тис. дол. хабара, дописує книгу про корупцію в судах України. Про це повідомляють українські блогери з посиланням на місцеві ЗМІ.
Читайте також: Скандального екс-суддю Зварича етапували до колонії
Як з'ясувалося, Ігор Зварич почав роботу над книгою, щойно потрапив до колонії.
Обсяг книги складе близько 300 сторінок. На даний момент суддя написав вже близько 80% тексту і планує у травні повністю закінчити книгу.
За наявною інформацією, головною проблемою поки залишається пошук спонсорів для видання книги. При цьому автор розраховує на наклад не менше 10 тис. примірників, які будуть продаватися у книжкових магазинах ... Читати далі »
Переглядів: 374 | Додав: Informer | Дата: 30.04.2013 | Коментарі (0)

Конфлікт
Як повідомив в мережі Facebook користувач Сергій Лазарєв, з друку вийшло 20 тисяч примірників газети.
Цитата з повідомлення: "Враховуючи той факт, що колишній керівник Василь Забродський, вкотре вдавшись до підробки документів, шахрайським чином намагається отримати контроль над власністю та мовленням каналу "ТВА", співвласники телеканалу випустили та розповсюдили в Чернівцях 20 тис., примірників газети "Факти не брешуть", в якій висвітлена їхня позиція стосовно спроби рейдерського захоплення телеканалу".
У прикріпленому файлі журналістам розіслали два слайди газети, в яких радять "уважно слідкувати за своїм майном та ... Читати далі »
Переглядів: 371 | Додав: Informer | Дата: 30.04.2013 | Коментарі (0)

Анонс
- урочисте відкриття автопробігу, присвяченого 68-й річниці Перемоги, організованого товариством сприяння оборони; 07.05.2013
Початок о 10.00 год.
Соборна площа
- урочистості біля могили пілота 149-го винищувального авіаполку Івана Єжова на території КП «Історико-культурний заповідник «Кладовище по вул. Зеленій»; 07.05.2013
Початок о 10.00 год.
- відвідування головою ОДА Михайлом Папієвим, секретарем Чернівецької міської ради Віталієм Михайлішиним та головою обласної ради Михайлом Гайничеру ветеранів Великої Вітчизняної війни, які перебувають на лікуванні в госпіталі інвалідів ВВв; 07.05.2013
Початок о 12.00 год.
- обласне свято духової музики та марш-парад духових оркестрів 8 травня 2013
Початок о 13.00 год. Соборна пло ... Читати далі »
Переглядів: 356 | Додав: Informer | Дата: 30.04.2013 | Коментарі (0)

Техногенна безпека
На засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів перший заступник голови облдержадміністрації Георгій Галиць за участі директора департаменту організації заходів цивільного захисту Державної служби надзвичайних ситуацій України Василя Стоєцького, керівників профільних структурних підрозділів йшлося про аварійну ситуацію, що склалась на автомобільному мосту через р. Дністер у с. Атаки Хотинського району на межі Чернівецької та Хмельницької областей та подальший план дій для повноцінного відновлення руху автотранспорту на цьому об’єкті.
Георгій Галиць підкресли ... Читати далі »
Переглядів: 364 | Додав: Informer | Дата: 30.04.2013 | Коментарі (0)

Справедивість
Прокуратура Чернівецької області в апеляційному порядку оскаржила вирок Новоселицького районного суду від 08.01.2013 р. Обставини справи: Нині 22-річному буковинцю Олегу В. (допоки вирок не вступив у законну силу прізвище не вказуємо) інкримінувалося скоєння злочинів, передбачених ч.3 ст.301 (виготовлення і розповсюдження порнографічних предметів), ч.3 ст.152 (зґвалтування неповнолітньої) і ч.1 ст.156 (розбещення неповнолітніх) КК України.
Ще у вересні 2009 року молодик запропонував знайомій школярці поїхати іномаркою Ауді А-6 із села у місто й поласувати морозивом. Нічого поганого у цьому не підозрюючи, дівчина сіла у салон легковика. Вже за населеним пунктом автівка з’їхала з дороги і зупинилася у лісопосадці. Переслідуючи мету, направлену на задоволення своє ... Читати далі »
Переглядів: 419 | Додав: Informer | Дата: 30.04.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz