НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 19.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 20
Попередження…
Ці документи стосуються змін до бюджету, які перерозподіляють кошти між різними відомствами:
- закон №163-VII "Про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо визначення деяких доходів бюджету" (автор - міністр фінансів Юрій Колобов);
- закон №164-VII "Про внесення змін у додаток №3 закону про держбюджет" щодо функціонування Міністерства доходів і зборів та Державної служби з надзвичайних ситуацій" (автор - міністр фінансів Юрій Колобов);
- закон №181-VII "Про внесення змін у закон про держбюджет" про створення сприятливих умов для розвитку системи кредитування агропромислового комплексу (автор - нардеп з фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов).
Раніше ці закони підписав голова Верховної Ради (ВР) України Володимир Рибак.
Заступник ... Читати далі »
Переглядів: 352 | Додав: Informer | Дата: 20.04.2013 | Коментарі (0)

У 84 роки за гратами…
Єгипетський суд у м.Наср наказав звільнити екс-Президента Хосні Мубарака, якого раніше визнали невинним у незаконному збагаченні, передає Associated Press. Однак, незважаючи на рішення суду колишній єгипетський лідер залишається під вартою, оскільки проти нього висунуті ще два звинувачення в корупції. Одночасно прокурор Талаат Абдулла оскаржив рішення про звільнення Хосні Мубарака.
Сьогоднішнє засідання суду відбулося у в'язниці Торах, де зараз перебуває 84-річний колишній Президент.
Нагадаємо, що цього тижня Хосні Мубарак був визнаний невинним у причетності до масових вбивств демонстрантів у 2011р. і вже віддавав розпорядження відпустити екс-Президента. Проте сторона звинувачення наполягла на перебуванні Мубарака під вартою, так як йому ставило ... Читати далі »
Переглядів: 416 | Додав: Informer | Дата: 20.04.2013 | Коментарі (0)

Чеченській слід…
Поліцейські США затримали ймовірного терориста 19-річного Джохара Царнаева, передає телеканал NBC News.
Підозрюваний у скоєнні серій терактів у Бостоні попався в руки поліцейських живим.
В операції по затриманню ймовірного терориста брали участь сотні поліцейських. Царнаев був виявлений в околицях ріки Чарльз у передмісті Бостона Уотертаун. Він ховався в накритою брезентом човні, що знаходиться у дворі одного з будинків.
На його слід поліцейських навели господарі будинку, що відмітили у човна сліди крові, а також звернули увагу на те, що сходи поруч з човном була переставлена. Поліція провела сканування човна за допомогою приладу тепловидения, яке підтвердило наявність в ній людини. З ним проводилися переговори, проте він не захотів здатися. ... Читати далі »
Переглядів: 331 | Додав: Informer | Дата: 20.04.2013 | Коментарі (0)

Любовне послання…
Мешканка Хорватії Матеї Медак-Резіч виявила на побережжі пляшку з посланням до якоїсь Мері, пише хорватська газета Dubrovack Vjesnik. Послання було відправлене в 1985 році.
"Мері, ти справді дивовижна людина. Сподіваюся, що ми з тобою підтримуватимемо постійний контакт. Я говорив, що я напишу. Навіки твій друг, Джонатан. Нова Шотландія. 1985 рік", - говорилося в листі, написаному англійською мовою.
23-річна хорватка знайшла пляшку на пляжі в районі міста Плоча, розташованого на узбережжі Адріатичного моря.
За словами дівчини, вона знайшла пляшку в одній з куп сміття, які утворилися після дощів взимку. У пляшки було відламано шийку, проте записка, написана синьою кульковою ручкою, відмінно збереглася, оскільки лист був ламінований.

... Читати далі »
Переглядів: 359 | Додав: Informer | Дата: 20.04.2013 | Коментарі (0)

Подивимось…
На засіданні фракції Батьківщина депутатів попередили, що їх можуть виключити з фракції, якщо вони не проголосують за вотум недовіри Кабміну. Про це сказав депутат від Батьківщини Сергій Соболєв в ефірі Шустер Live. "На засіданні фракції, яке я проводив як перший заступник глави фракції, було поставлено питання - той, хто не проголосує за відставку уряду або раптом зникне із сесійної зали напередодні голосування, буде виключений з фракції", - розповів він. "Я вважаю, що це політична відповідальність таких осіб, які корупційні інтереси ставлять вище за відповідальність перед виборцями", - додав Соболєв.
Говорячи про те, чом ... Читати далі »
Переглядів: 392 | Додав: Informer | Дата: 20.04.2013 | Коментарі (0)

Бояться…
У Чернівецькій області збори по платі за ліцензії на торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами у першому кварталі поточного року зросли порівняно з торішніми на понад 400 тис. грн. і склали майже 3 млн. грн.
Впродовж січня - березня поточного року бізнесмени Буковини отримали 1284 ліцензії.
Станом на початок квітня цього року кількість діючих ліцензій становить 4261, з них 2266 – на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 1995 – на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.
Переглядів: 332 | Додав: Informer | Дата: 20.04.2013 | Коментарі (0)

Зарплати у конвертах…
Виявлення Головним управлінням Міндоходів у Чернівецькій області за три місяці поточного року 167 нелегальних працівників, які працювали без укладання трудових угод, стало дуже неприємним сюрпризом багатьом підприємцям-роботодавцям.
Для легалізації трудових місць та встановлення фактів виплати заробітної плати в «конвертах» з початку року фахівцями підрозділів Міндоходів Буковини проведено 26 перевірок. Порушення трудового законодавства виявлені майже у всіх перевірених.
Припустившись такої «оптимізації» при сплаті податків, роботодавці змушені будуть сплатити до місцевого бюджету майже 40 тис. грн. податк ... Читати далі »
Переглядів: 375 | Додав: Informer | Дата: 20.04.2013 | Коментарі (0)

Брали, беруть й будуть брати…
Працівники обласного управління СБУ викрили в хабарництві чиновника відділу Державної виконавчої служби одного з районних управлінь юстиції.
Здійснюючи виконавче провадження стосовно двох буковинців, державний виконавець не вжив заходів примусового виконання рішень суду щодо арешту майна та стягнення виконавчого збору, за що отримав від зацікавлених осіб хабар у сумі 1200 грн.
За даним фактом співробітниками СБУ складено адміністративний протокол про вчинення корупційного правопорушення. Постановою районного суду на чиновника накладено штраф у сумі 850 грн. з конфіскацією незаконно одержаної неправомірної вигоди. Згідно із законом його також мають звільнити з роботи.
Переглядів: 390 | Додав: Informer | Дата: 20.04.2013 | Коментарі (0)

Не спалюйте суху траву!
Протягом минулої доби на території Чернівецької області виникло 6 пожеж. У трьох випадках зафіксовано горіння сухої трави. У селі Драниця Новоселицького району на відкритій території площею 1 га. горів очерет. Швидкому поширенню вогню сприяв сильний вітер. На місце події прибули вогнеборці міста Новоселиця та місцеві пожежні команди сіл Мамалига та Костичани. Першочерговим завданням рятувальників було запобігання подальшого поширення полум’я, оскільки поруч знаходилося 2 житлові будинки. Завдяки оперативним діям вогнеборців загорання трави вдалося швидко ліквідувати та врятувати 2 житлові будинки.
Ще 2 випадки загорання сухої трави сталися у селах Годилів та Тисівці Сторожинецького району. В обох випадках на місце події направлялася група пожежогасінн ... Читати далі »
Переглядів: 330 | Додав: Informer | Дата: 20.04.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz