НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 19.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 24
Напруга зростає…
Сьогодні ми вже подавали інформацію про розвиток подій навколо телеканалу ТВА. Подаємо думку іншої сторони конфлікту – ось що розповіла співвласниця телеканалу Людмила Пишна про цей конфлікт в інтерв’ю molbuk.ua:
- Це конфлікт за ТВА чи особисто між Пишними і Забродським?
- Це не конфлікт між Забродським і мною чи моєю родиною. Василь Іванович людина непроста, у нас виникали непорозуміння і раніше, але ми з них виходили. Та останнім часом він почав спілкуватися мовою шантажу і тиску. Його почало заносити. Я підозрюю, що хтось зумів використати ситуацію і керує ним.
- Для чого?
- Щоб знищити канал або забрати собі.
- Хто за цим може стояти?
- Я як юрист можу говорити лише мовою фактів. Але фактів у мене немає, тож жодного пр ... Читати далі »
Переглядів: 372 | Додав: Informer | Дата: 24.04.2013 | Коментарі (0)

У передчутті…
Титульний бій між «регулярним» чемпіоном світу за версією WBA росіянином Олександром Повєткіним і чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією IBF і WBO українцем Володимиром Кличком пройде 31 серпня в Москві на 55-тисячній арені, заявив промоутер Повєткіна Володимир Хрюнов.
У вівторок команда Хрюнова виграла аукціон, що проходив в Панамі.
«Ми забронювали арену на 55 тисяч глядачів. Я впевнений, що вона буде повна, і ми повернемо вкладені гроші. Якщо ми почнемо продавати квитки прямо зараз, вони закінчаться наступного ж тижня. Кожен в Москві хоче прийти на цей бій і чекає його », - заявив Хрюнов у відеокоментарі, розміщеному на офіційному сайті WBA.
Проте саму арену, на якій попередньо пройде бій між Кличком і Повєткіним, Хрюнов не назвав. Найбіл ... Читати далі »
Переглядів: 346 | Додав: Informer | Дата: 24.04.2013 | Коментарі (0)

Співпраця…
Із робочим візитом у Чернівцях перебували директор Департаменту Східної Європи Федерального Міністерства Економічного Співробітництва та Розвитку (BMZ) Доктор Лео Кройц та директор KfW Офіс Україна Гуннар Вельцхольц. У рамках візиту відбулася зустріч заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Василя Тимофєєва, під час якої обговорювалися питання щодо підготовки, впровадження та фінансування інвестиційного проекту «Проект муніципального водного господарства м. Чернівці», стадія 1» KfW за рахунок відповідних кредитних коштів, передбачених Комунальною програмою захисту клімату у рамках Німецького фінансового співробітництва з Україною. Доктор Лео Кройц зазначив високу пріоритетність та стратегічне значення Проекту для обласного центру та ... Читати далі »
Переглядів: 329 | Додав: Informer | Дата: 24.04.2013 | Коментарі (0)

На гарячому…
На пульт головного централізованого спостереження відділу державної служби охорони надійшло повідомлення про спрацювання засобів охоронної сигналізації, встановлених у одному із будинків села Коровія Глибоцького району.
За цією адресою негайно вирушили наряд міліціонерів Держслужби охорони та слідчо-оперативно група райвідділу міліції. Прибувши на місце виклику правоохоронці на «гарячому» затримали 53-річного жителя села Кліводин Кіцманського району.
Під час дослідчої перевірки міліціонери встановили, що затриманий уже має великий кримінальний «досвід». За вчинення майнових злочинів він провів більше 30 років за гратами. Але як з’ясувалося, позбавлення волі не переконали його більше не порушувати закон і він повернувся до старого – крадіжок.
Затрим ... Читати далі »
Переглядів: 366 | Додав: Informer | Дата: 24.04.2013 | Коментарі (0)

Конфлікт…
На сайт citi.cv.ua, опубліковано, що Василя Забродського поновлено на посаді генерального директора, і він розпочинає виконання своїх обов'язків. А далі невелике флеш-інтерв’ю:
- Василь Іванович, чи означає ваше поновлення на посаді, що конфлікт між засновниками телеканалу вичерпано?
- На жаль, все не так однозначно. Ми всі вже стомилися від цієї "війни", і потрохи приходимо до спільного знаменника. Коли мене усували з посади, я одразу казав, що доведу свою правоту і поновлюсь - так і сталося. Переговори продовжуються,
головне, щоб телеканал працював без порушень і загроз втрати ліцензії.
- Чи будуть звільнені працівники телеканалу, які працювали з іншою командою?
- Ні, жодних репресій з мого боку бути не може. Працівники не повинні стра ... Читати далі »
Переглядів: 407 | Додав: Informer | Дата: 24.04.2013 | Коментарі (0)

Трагедія…
Вчора у Чернівцях в річці Прут під автомобільним мостом по вул. Московської олімпіади виявили тіло 69-річної жінки, жительки с. Рідківці Новоселицького району. Про це повідомили у секторі інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міськради.
Також цього дня близько 19 години у річці Прут біля Калинівського ринку виявили тіло чоловіка без документів.
Тіла направили на судово-медичну експертизу м. Чернівці.
Переглядів: 347 | Додав: Informer | Дата: 24.04.2013 | Коментарі (0)

Перегрупування сил…
Порошенко більше не є партнером United Media Holding (UMH). Медіагрупа викуповує по 50% у "Нашому радіо" і KP Media (журнал "Кореспондент", сайт korrespondent.net і портал bigmir.net) у структур бізнесмена і стає єдиним власником цих компаній, розповів співрозмовник.
Враховуючи політичні амбіції Порошенка, вихід із медіаактивів є нелогічним, вважає перший заступник глави комітету Верховної Ради з питань свободи слова й інформації "регіоналка" Олена Бондаренко.
"Я вважаю, що наше співробітництво з UMH було досить плідним. Саме тому планую зосередити свою увагу на новому масштабному медіапроекті", - відзначив Порошенко.
Переглядів: 394 | Додав: Informer | Дата: 24.04.2013 | Коментарі (0)

Цікаво…
Як повідомили в прес-службі Чернівецького обласного управління лісового господарства, селі Ломачинці Сокирянського району Чернівецької області на базі місцевого держлісгоспу відкриють музей лісу, в якому будуть представлені знаряддя, інструменти, якими колись працювали у лісі, а також раритетні картографічні документи, планшети, таксаційні описи та опудала тварин.
До кінця травня запланували збільшити до 6 га вольєр, який знаходиться у Ломачинецькому лісництві Сокирянського держлісгоспу і у якому живуть дикі кабани, козулі та олені.
Переглядів: 426 | Додав: Informer | Дата: 24.04.2013 | Коментарі (0)

Анонс…
27 квітня на прилеглій до ринку «Головний» території (ділянка вул.Ентузіастів від вул.Головної до провул. Ентузіастів) за сприяння управління агропромислового розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації, департаменту економіки Чернівецької міської ради та ТОВ «Ринок «Головний» відбудеться передсвятковий ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції та товарів харчової переробної промисловості «Великодній кошик».
До участі в ярмаркових заходах запрошуються товаровиробники сільгосппродукції та продовольчих товарів. Запрошуємо чернівчан відвідати ярмарок та придбати товари за цінами виробника.
Переглядів: 392 | Додав: Informer | Дата: 24.04.2013 | Коментарі (0)

Суперкрос…
Змагання пройдуть 18-19 травня на базі Міжнародного спортивно-технічного центру “Суперкрос”. Відповідне рішення було прийнято Конгресом Міжнародної Федерації Мотоспорту (FIM), до складу якої входять 105 країн світу. За словами віце-президента Федерації мотоспорту України, голови Чернівецької обласної асоціації «Техноспорт» та директора змагань Михайла Ротаря, міжнародне журі в Чернівцях очолить координатор світової комісії FIM Дірк Де Нев з Швейцарії, що підкреслює високий рівень змагань.
Організатори стверджують, що до травня успішно завершаться всі роботи щодо підготовки бази проведення змагань міжнародного рівня та дійство пройде на належному рівні, адже вже заявлені команди учасників з Великої Британії, Нідерландів, Швейцарії, Швеції, Німеччини, Бельгії, Франц ... Читати далі »
Переглядів: 346 | Додав: Informer | Дата: 24.04.2013 | Коментарі (0)

Кидок через стегно…
Прокуратурою Кельменецького району нещодавно проведено перевірку щодо дотримання вимог чинного законодавства в сфері банківської діяльності. За її результатами в діях касира одного з банків, що функціонують на території району, були виявлені ознаки кримінально караного діяння.
- Ще у вересні 2012 року один із жителів Кельменеччини звернувся до вказаної банківської установи з метою обміняти гривні на валюту, - розповідає прокурор Кельменецького району Андрій Городенський. - І передав наявні в нього грошові кошти в сумі 91082 грн. касиру зазначеного банку, яка, зловживаючи своїм службовим становищем, ними незаконно заволоділа. Касир повідомила потерпілому, що на даний час необхідної суми у валюті немає, і вона видасть йому кошти наступного дня. А в подальшо ... Читати далі »
Переглядів: 378 | Додав: Informer | Дата: 24.04.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz