НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 19.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 13
Вольова перемога…
Головний тренер "Динамо" прокоментував гру з "Карпатами".
– Гра вдалася обом командам. Нам було важко після поразки від "Шахтаря". Ми тоді добре грали, але програли. Настрій був не кращий. Треба було вийти проти "Карпат", а дух у них залишився. При своїх трибунах вони борються до кінця. Були моменти різні – ми не могли розібратися в захисті, погано в гру увійшли. "Карпати" створили кілька моментів. Але здалося, що балансу між обороною і атакою у них не існує. Ми ж виграли як могли. Всі ігри не можемо вигравати, забиваючи по 4-5 голів. Зараз всі команди підтягнулися і показують хороший футбол.
– Оцініть Безуса, Мехмеді...
– Не оцінюю окремих гравців. Лише в цілому.
– Ідейе забив. Буде у нього впевненість в майбутніх матчах?
– Не з ... Читати далі »
Переглядів: 354 | Додав: Informer | Дата: 13.04.2013 | Коментарі (0)

Розгром…
«Буковина»: Когут, Боровець (Лупашко, 35), Аблітаров, Донець, Колесник (Найко, 58), Вечтомов, Керчу, Савін, Сібіряков (Маковійчук, 64), Алан, Орловський (Сантрапинських, 73). Запасні: Тукач, Ятленко, Семенюк. Головний тренер – Вадим Заяць.
МФК «Миколаїв»: Товт, Тістик (Гібалюк, 69), Кучеренко, Тарасенко, Чорній (Гудзікевич, 63), Луценко, Чучман (Бессалов, 46), Голенков, Ковальов, Каблаш (Берко, 62), Буличев. Запасні: Васильєв, Зелді, Владов. Головний тренер – Руслан Забранський.
Голи: Сібіряков (21), Савін (29, 62), Керчу (48, з пенальті).
Попередження: Тарасенко (20), Голенков (21), Тістик (48), Луценко (81), Гібалюк (89).
Переглядів: 327 | Додав: Informer | Дата: 13.04.2013 | Коментарі (0)

Дякуємо, аж підскакуємо…
В Україні набуло чинності рішення Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України, згідно з яким вводять трирічні спецмита на імпорт нових авто.
Спеціальні заходи вводяться на три роки шляхом впровадження спеціального мита щодо імпорту в Україну легкових автомобілів із двигуном внутрішнього згорання з іскровим запалюванням (бензиновим) залежно від робочого об'єму циліндрів двигуна:
– понад 1000 куб. см, але не більш як 1500 куб. см - у розмірі 6,46% (код УКТ ЗЕД 8703 22 10 00);
– понад 1500 куб. см, але не більш ніж 2200 куб. см – у розмірі 12, ... Читати далі »
Переглядів: 358 | Додав: Informer | Дата: 13.04.2013 | Коментарі (0)

Неслабо…
Декларації про доходи президентів Сполучених штатів Барака Обами та Росії Володимира Путіна оприлюднили їхні адміністрації.
Згідно з документом, президент США за минулий рік заробив близько півмільйона доларів. Від початку президентства його доходи скоротилися в дев'ять разів.
Російський президент за 2012-й отримав трохи менше двохсот тисяч доларів.
Нагадаємо, відповідно до декларації глави української держави, минулого року він заробив близько двох з половиною мільйонів доларів.
Тобто, доходи президента Януковича в п'ять разів перевищили здобутки Обами і в дванадцять разів - Путіна.
Переглядів: 313 | Додав: Informer | Дата: 13.04.2013 | Коментарі (0)

Конфлікт...
Олександр Іванченко, директор МКП «Чернівціспецкомунтранс», заявив, що обгрунтовано не погоджується з усіма висновками, закріпленими працівниками Державної фінансової інспекції в Чернівецькій області у акті за результатами ревізії фінансово-господарської діяльності підприємства та поширені прес-службою Держфінінспекції в Чернівецькій області.
«Під час перевірки не було взято до уваги значну частину пояснень, документів та фактів, які стосувалися предмету ревізії, а перевіряючі обмежувались поверхневим розглядом даних обставин, – зазначає Олександр Іванченко. – Зокрема, порушення інших господарюючих суб’єктів, неточності документообігу одразу ж розцінювались працівниками Державної фінансової інспекції в Чернівецькій області як фактичне невиконання робіт та ненадан ... Читати далі »
Переглядів: 430 | Додав: Informer | Дата: 13.04.2013 | Коментарі (0)

Звітують…
Депутати заслухали звіт постійної комісії обласної ради з питань будівництва, архітектури, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства та надзвичайних ситуацій про виконання у 2012 році Комплексної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів соціальної інфраструктури до 2015 року. Зокрема, в рамках реалізації програми у 2012 році завершено ремонтно-будівельні роботи шести закладів освіти, двох закладів охорони здоров’я, розпочато будівництво освітніх закладів в Кельменецькому, Заставнівському, Герцаївському, Путильському, Хотинському та Сторожинецькому районах.
Постійна комісія розглянула лист Кіц ... Читати далі »
Переглядів: 312 | Додав: Informer | Дата: 13.04.2013 | Коментарі (0)

Без руля…
Як повідомила прес-служба управління ДАІ УМВС в Чернівецькій області, за три місяці 2013 року ДАІ в нашій області виявлено та припинено 9935 порушень Правил дорожнього руху.
За цей період інспектори виявили 1076 водіїв, які перебували за кермом у стані сп’яніння.
Серед інших порушень, зафіксованих ДАІ: 1697 перевищень швидкісного режиму, 1147 порушень правил обгону, 971 – правил проїзду перехресть.

Переглядів: 371 | Додав: Informer | Дата: 13.04.2013 | Коментарі (0)

Проблема…
Питання про вихід з кризи комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Чернівці» стало темою позачергового засідання виконавчого комітету Чернівецької міської ради, яке відбулося сьогодні, 12 квітня.
Заслухавши інформацію директора цього підприємства Віктора Миронюка та начальника управління комунального господарства міської ради Ярослава Кушнірика щодо фінансово-економічного стану підприємства та про шляхи його виходу з кризового стану, виконавчий комітет прийняв відповідне рішення.
Чернівецькою міською радою буде вжито всіх заходів для виходу КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці» з кризи. Це питання перебуває на о ... Читати далі »
Переглядів: 360 | Додав: Informer | Дата: 13.04.2013 | Коментарі (0)

Плани…
Відбулася виїзна прес-конференція на тему: «Сучасна стоматологія для чернівецьких школярів», під час якої обговорювалися деталі програми удосконалення стоматологічної допомоги дітям нашого міста.
- Сьогодні стоматологічні кабінети працюють у п’яти школах міста, – зазначив Віталій Михайлішин. – Безумовно, у тих школах, де навчається понад 600 дітей, вони обов’язково мають бути. Сподіваюся, що протягом трьох років нам вдасться завершити облаштування стоматкабінетів у наших школах. Цього року ми плануємо придбати принаймні ще дві нові стоматологічні установки для міської поліклініки.
Керманич міста наголосив на тому, що над ... Читати далі »
Переглядів: 403 | Додав: Informer | Дата: 13.04.2013 | Коментарі (0)

Нові призначення…
Сьогодні помічник голови ДМС України В’ячеслав Гнатюк представив особовому складу та керівникам територіальних підрозділів Управління Державної міграційної служби України в Чернівецькій області нового начальника – Віталія Вербицького.
Гнатюк та Вербицький зустрілися з прокурором Чернівецької області Петром Ковалем, начальником Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області Ярославом Гавришем, головою Чернівецького окружного адміністративного суду Анатолієм Огородником, начальником відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Чернівецької ОДА Аллою Запухляк й заручилися підтримкою представників місцевої влади для подальшої успішної співпраці.
Переглядів: 385 | Додав: Informer | Дата: 13.04.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz