НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 26.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 21 » ЦИТАТИ ТИЖНЯ ВІД АЗАРОВА, ЄФРЕМОВА, ЯЦЕНЮКА, КАДИРОВА...
17:24
ЦИТАТИ ТИЖНЯ ВІД АЗАРОВА, ЄФРЕМОВА, ЯЦЕНЮКА, КАДИРОВА...
Оригінально…
Прем'єр-міністр Микола Азаров у Верховній Раді під час «години запитань до уряду»: «Лідери опозиції ніколи не згадують, хто є ініціатором підвищення тарифів на енергоносії для населення. Я нагадаю, чий підпис стоїть під зобов'язанням Міжнародного валютного фонду в рази підвищити тарифи для населення: колишнього Прем'єр-міністра Тимошенко. Це вам український народ завдячує не тільки кабальною ціною на газ, а й постійною вимогою МВФ до України, щоб громадяни повністю таку ціну оплачували».
Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає закономірним рішення Верховної Ради відмовити опозиції у висловленні недовіри Кабміну: «Мені складно відповісти що-небудь розумне з приводу того, що намагалися показати представники опозиції в цьому залі. Коли ставиться питання про відставку уряду, мають бути дві відповіді на два питання: чи реально це, і навіщо взагалі це робити? На жодне з цих питань ви не знайдете позитивної відповіді».
Арсеній Яценюк заявив під час обговорення питання про відповідальність Кабінету Міністрів: «У нас немає особистих претензій до Януковича й Азарова - це державне. Влада - це відповідальність всього уряду перед 45-тимільйонною державою, перед кожним українцем». Про це голова фракції «Батьківщина»
Президент Чечні Рамзан Кадиров заявив, що можливі виконавці теракту у Бостоні - брати Тамерлан і Джохар Царнаєви - не мають відношення до Чечні, адже вони жили і навчалися в Америці: "Царнаєвих ми не знаємо, вони в Чечні не проживали, жили і навчалися в Америці. Те, що сталося у Бостоні, - провина американських спецслужб... Стало звичним усе, що відбувається у світі, пов'язувати з чеченцями, звинувачувати чеченців, навіть у цунамі. Але обвинувачення ще не доказ, що ці особи причетні до того, що сталося. У будь-якому випадку, вони виховувалися в Америці, і це їх виховання".
Скандально відомий британський боксер-суперваговик Дерек Чисора в інтерв'ю телеканалу ЕРІХ: "Я ненавиджу братів Кличків... Я ненавиджу їх з однієї причини: коли молодший із братів підписав контракт на бій зі мною, я витратив купу грошей на підготовку, а він в останню мить відмовився від бою. Саме тому я плюнув йому в обличчя перед боєм із Віталієм і абсолютно про це не шкодую", - заявив Чисора.
Переглядів: 428 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz